Lapač hmyzu: Leto bez múch a komárov

Máte doma otravné muchy, ktoré s obľubou sadajú na Vás a vaše jedlo? Chcete skoncovať s nočným obťažovaním komárov, ktorí Vám bzučia pri uchu? Pokiaľ riešite, ako sa zbaviť múch a čo je najúčinnejšie proti komárom, prečítajte si viac. V tomto článku sa dozviete, prečo patrí elektrický lapač hmyzu medzi najefektívnejšie riešenie v boji proti lietajúcemu hmyzu a ako Vás ho zbaví raz a navždy.

mouchy-do-textu


Ako funguje lapač hmyzu?

Elektrický lapač hmyzu hubí pomocou elektrického šoku, hmyz následne odpadne do zbernej misky. Elektrický lapač hmyzu je vybavený UV lampami, ktoré pre hmyz predstavujú vysokú atraktivitu. Vďaka tejto výbave patrí medzi najúčinnejšie riešenie, ako sa zbaviť múch v byte. Lapač na muchy totiž priláka a vyhubí všetok nechcený hmyz v jeho dosahu a to vďaka jeho výborným chytacím vlastnostiam. Lapač hmyzu do zásuvky jednoducho zapojíte, potom je schopný okamžite plniť svoju funkciu, bez akéhokoľvek nastavovania a inštalovania.


Kam lapač hmyzu umiestniť?

Elektrický lapač hmyzu je možné umiestniť všade tam, kde máte v dosahu elektrickú zásuvku a vnútorné zastrešené priestory. Výborne sa hodí do bytu, obchodov, reštaurácií alebo stajní. Lapač múch elektrický je vybavený ochrannou mriežkou a možno ho teda umiestniť ako pre polohu na zem, tak na zavesenie.

Návrh bez názvu (13)


Čoho nás lapač hmyzu zbaví?

Elektrický lapač hmyzu nás zbaví všetkého lietajúceho hmyzu, ktorý nás obťažuje. Počnúc muchami, komármi, muchničkami a rôznymi druhmi okrídlených chrobákov.


Výhody lapača hmyzu

Elektrický lapač hmyzu je vysoko ekologický, pretože na svoju funkciu nevyužíva žiadne chemické látky a vystačí mu iba zdroj elektrickej energie. Hmyz neodpudzuje, ale hubí, nejedná sa teda o odpudzovač hmyzu, ale o lapač ktorý ho zlikviduje. Vďaka kvalitnému materiálu z ktorého je elektrický lapač vyrobený, je odolný voči korózii, škrabancom a poškodeniu.

lapac-much-do-textu

Elektrický lapač hmyzu je jednorazovou investíciou, ktorá šetrí Váš čas aj peniaze. Vďaka jeho nerezovému puzdru a kvalitným UV lampám sa jedná o zariadenie, ktoré Vám bude slúžiť dlhé roky a Vy tak nákupy drahých odpudzovačov z drogérie, kde ste každú sezónu nechali nemálo peňazí, môžete hodiť za hlavu. Užívajte si každé leto bez prítomnosti otravných múch a komárov a kúpte si pomocníka, ktorý vnesie do Vášho domova pohodu.

 
SÚVISIACI TOVAR