Šklbačka hydiny na vŕtačku JOSAS JO15 - 15 šklbacích prstov, určené na sliepky, husi, kačice, morky
Popis
Šklbačka hydiny na vŕtačku JOSAS JO15
Šklbačka na vŕtačku na sliepky, kačky, husi a morky, 30-40ks hydiny za hodinu, 15 ks šklbacích prstov s dĺžkou prsta 81mm. Pokiaľ hľadáte šklbačku hydiny s výborným pomerom ceny a výkonu, potom nemôžete vybrať lepšie. Táto osvedčená šklbačka hydiny Vám ušetrí hodiny namáhavej práce a už ju nikdy nebudete chcieť dať z ruky. Kvalitné šklbacie prsty vyrobené z prírodného kaučuku Vám zaistia dokonalé ošklbanie hydiny bez poškodenia kože. Základom úspechu je správne sparenie hydiny a potom si už budete užívať ľahké šklbanie vodnej i hrabavej hydiny, ktoré pobežia ako po masle. Táto kompaktná šklbačka na vŕtačku je veľmi odolná a ľahko umývateľná, takže Vám bude slúžiť dlhé roky.
Inštalácia šklbačky hydiny na vŕtačku
Pre správne využitie výrobku je potrebné upevniť do zariadenia (odporúča sa vŕtačka - nie je súčasťou balenia), ktoré bude s výrobkom otáčať. Zariadenie, ktoré bude využité na otáčanie, odporúčame upevniť k pracovnej ploche (napríklad k stolu pomocou upínacích objímok či svoriek) viď obrázok nižšie.
Príprava pred šklbaním
Pred šklbaním je nutné hydinu správne spariť viď orientačná tabuľka nižšie. Neprekračujte teplotu a dobu ponorenia hydiny. Dlhší čas ponorenia môže spôsobiť varenie niektorých častí mäsa a kože a to môže spôsobiť pri šklbaní problém. Uvedené časy sú orientačné a doručujeme v priebehu sparenia hydiny ručne kontrolovať možnosť jednoduchosti šklbania peria.
Ako správne šklbať
Stredne veľkú hydinu (napr. sliepky, kačky) je odporúčané držať za nohy a spúšťať pozdĺž rotujúceho valca, väčšiu hydinu (napr. husi, morky) pokladať na šklbačku a cez valec prevaľovať vždy časť, ktorú budete chcieť ošklbať. Viac inšpirácie viď video nižšie.
Návod na obsluhu na stiahnutie:
Šklbačka hydiny na vŕtačku JOSAS JO15
Hmotnosť | 1 kg |
Kat. šklbačky | Na vŕtačku |
Kat. šklbačky | Sliepky, husi, kačice, morky |
Podkat. šklbačky | Sliepky, husi, kačice, morky |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.