Akumulátorový strihací strojček na psy KERBL CUTTOX 18459

 

Akumulátorový strihací strojček,
pre psov,
pre finálne detailné úpravy,
výborné strihacie vlastnosti,
výkonná dobíjacia batéria Ni-Mh 800 mAh,
až 60 minút na jedno nabitie,
s 3mi nadstavcami (3, 6, 9 mm),
nerezová strihacia hlava,
šírka strihu 27 mm.

Dostupnosť SKLADOM (1 ks)
Môžeme doručiť do
18.7.2024
€29,99    
Kód tovaru 0960
Kategória Strihacie strojčeky na psov
Záruka 2 roky
 

Akumulátorový strihací strojček na psy KERBL CUTTOX 18459

Akumulátorový strihací strojček, pre psov, pre finálny detailný strih, výborné strihacie vlastnosti, výkonná dobíjacia batéria Ni-Mh 800 mAh, až 60 minút na jedno nabitie, s 3 nástavcami (3, 6, 9 mm), nerezová strihacia hlava, 27 mm. Ak chcete mať svojho psieho maznáčika pekne ostrihaného, ​​máme pre Vás skvelý tip na efektívny holiaci strojček. Na jedno nabitie batérie vydrží až 60 minút, a tak máte dostatočný čas na úpravu svojho zvieraťa. Vďaka trom nástavcom s rôznou dĺžkou, môžete srsť skrátiť podľa Vašich potrieb. Nerezová holiaca hlava nepodlieha korózii a vďaka tomu má dlhú životnosť.

Pre aké zvieratá je strojček určený?

Holiaci strojček je vhodný pre všetky typy psej srsti. Strihanie psov je nevyhnutnou súčasťou starostlivosti o ich srsť. Najmä psy s dlhou a hustou srsťou potrebujú pravidelné strihanie, aby sa ich srsť ľahšie udržiavala. Strojček je vhodný tiež na strihanie citlivých oblastí, ako sú labky alebo tvár.

obr-1

Možnosti úpravy srsti pomocou strojčeka

Pomocou strojčeka a kvalitnej nerezovej holiacej hlavy je možné upraviť srsť pre finálny detailný strih blízko pokožky.V balení sa nachádzajú 3 nástavce (3, 6, 9 mm).

obr-2

Napájanie strihacieho strojčeka pre psov

Akumulátorový strihací strojček je vybavený dobíjacou Ni-Mh batériou s kapacitou 800 mAh, ktorá umožňuje až 60 minút nepretržitej prevádzky. Pokiaľ sa strojček vybije, môžete ho pripojiť na nabíjací kábel a pokračovať v strihaní aj počas nabíjania. Nemusíte teda čakať, kým sa strojček úplne nabije, a môžete bez prerušenia pokračovať v úprave srsti svojho zvieraťa.

obr-3

Údržba strojčeka na psy

Odporúča sa čistiť strojček po každom strihaní, aby si dlho zachoval výborný stav. Strihaciu hlavicu možno ľahko sňať bez použitia náradia a jednotlivé časti strojčeka očistiť štetcom, ktorý je súčasťou balenia. Na predĺženie životnosti strihacej hlavy je nutné ju pravidelne premazávať olejom, ktorý je súčasťou balenia.

 stroj-5

Obsah balenia:

  • akumulátorový strihací strojček
  • holiaca hlava
  • 3 střihací nástavce (3, 6, 9 mm)
  • čistiaci štetec
  • nabíjačka
  • fľaštička s olejom
  • návod na použitie

 

Návod na použitie na stiahnutie:  
A1 logo PDFAkumulátorový strihací strojček na psy KERBL CUTTOX 18459

Hmotnosť 0.6 kg