Akumulátorový strihací strojček na psy KERBL DELOX 18463

 

Akumulátorový strihací strojček,
pre psov,
pre finálne detailné úpravy,
výborné strihacie vlastnosti,
veľmi výkonná dobíjacia batéria Li-ion 2500 mAh,
až 300 minút na jedno nabitie,
so 4mi nadstavcami (3, 6, 9, 12 mm),
5-stupňové integrované nastavenie hlavy,
nerezová strihacia hlava,
3-stupňová rýchlosť strihania,
LED svetlo v smere strihu,
šírka strihu 38 mm.

Dostupnosť OBJEDNANÉ OD DODÁVATEĽA
€54,99    
Kód tovaru 0959
Kategória Strihacie strojčeky na psov
Záruka 2 roky
 

Akumulátorový strihací strojček na psy KERBL DELOX 18463

Akumulátorový strihací strojček, pre psov, pre finálny detailný strih, výborné strihacie vlastnosti, veľmi výkonná dobíjacia batéria Li-ion 2500 mAh, až 300 minút na jedno nabitie, so 4mi nadstavcami (3, 6, 9, 12 mm), 5-stupňové integrované nastavenie hlavy, nerezová strihacia hlava, 3-stupňová rýchlosť strihania, šírka strihu 38 mm. Ak chcete mať svojho psieho maznáčika pekne ostrihaného, ​​máme pre Vás skvelý tip na efektívny holiaci strojček. Na jedno nabitie batérie vydrží až 60 minút, a tak máte dostatočný čas na úpravu svojho zvieraťa. Vďaka štyrom nástavcom s rôznou dĺžkou, môžete srsť skrátiť podľa Vašich potrieb. Nerezová holiaca hlava nepodlieha korózii a vďaka tomu má dlhú životnosť.

Pre aké zvieratá je strojček určený?

Holiaci strojček je vhodný pre všetky typy psej srsti. Strihanie psov je nevyhnutnou súčasťou starostlivosti o ich srsť. Najmä psy s dlhou a hustou srsťou potrebujú pravidelné strihanie, aby sa ich srsť ľahšie udržiavala. Strojček je vhodný tiež na strihanie citlivých oblastí, ako sú labky alebo tvár.

obr-3

Možnosti úpravy srsti pomocou strojčeka

Pomocou strojčeka a kvalitnej nerezovej holiacej hlavy je možné upraviť srsť pre finálny detailný strih.V balení sa nachádzajú 4 nástavce (3, 6, 9, 12 mm) a dĺžku strihu môžete regulovať na samotnej holiacej hlavici 5-stupňovým integrovaným nastavením - 0,8 - 2 mm. Strojček ponúka až tri stupne rýchlosti strihania (4000, 5000 alebo 6000 kmitov/minútu). Strojček má integrované LED svetlo v smere strihu, čo umožňuje ešte lepšie vidieť srsť zvieraťa.

obr-1

Napájanie strihacieho strojčeka pre psov

Akumulátorový strihací strojček je vybavený dobíjacou Li-ion batériou s kapacitou 2500 mAh, ktorá umožňuje až 300 minút nepretržitej prevádzky. Pokiaľ sa strojček vybije, môžete ho pripojiť na nabíjací kábel a pokračovať v strihaní aj počas nabíjania. Nemusíte teda čakať, kým sa strojček úplne nabije, a môžete bez prerušenia pokračovať v úprave srsti svojho zvieraťa. Technológia batérie chráni prístroj pred prehriatím. Strojček tiež ponúka digitálne zobrazenie stavu nabíjania strojčeka.

obr-2

Údržba strojčeka na psy

Odporúča sa čistiť strojček po každom strihaní, aby si dlho zachoval výborný stav. Strihaciu hlavicu možno ľahko sňať bez použitia náradia a jednotlivé časti strojčeka očistiť štetcom, ktorý je súčasťou balenia. Na predĺženie životnosti strihacej hlavy je nutné ju pravidelne premazávať olejom, ktorý je súčasťou balenia.

 stroj-8

Obsah balenia:

  • akumulátorový strihací strojček
  • holiaca hlava
  • 4 strihacie nástavce (3, 6, 9, 12 mm)
  • čistiaci štetec
  • nabíjačka
  • fľaštička s olejom
  • návod na použitie

 

Návod na použitie na stiahnutie:  
A1 logo PDFAkumulátorový strihací strojček na psy KERBL DELOX 18463

Hmotnosť 0.8 kg