Akumulátorový strihací strojček na psy a kone KERBL ONYX 18180

 

Akumulátorový strihací strojček,
pre psy a kone,
pre detailný a konečný strih,
výborné strihacie vlastnosti,
výkonná dobíjacia batéria Ni-Mh 1200 mAh,
až 90 minút na jedno nabitie,
so 4mi nadstavcami (3, 6, 9, 12 mm),
5-stupňové integrované nastavenie hlavy,
keramická strihacia hlava,
šírka strihu 38 mm.

Dostupnosť OBJEDNANÉ OD DODÁVATEĽA
€55,99    
Kód tovaru 0957
Kategória Strihacie strojčeky na psov
Záruka 2 roky
 

Akumulátorový strihací strojček na psy a kone KERBL ONYX 18180

Akumulátorový strihací strojček, pre psy a kone, pre detailný a konečný strih, výborné strihacie vlastnosti, výkonná dobíjacia batéria Ni-Mh 1200 mAh, až 90 minút na jedno nabitie, so 4mi nadstavcami (3, 6, 9, 12 mm), 5 -stupňové integrované nastavenie hlavy, keramická strihacia hlava, šírka strihu 38 mm. Ak chcete mať svojho psa alebo koňa pekne ostrihaného, ​​navyše behom pár chvíľ, máme pre Vás skvelý tip na efektívny holiaci strojček. Na jedno nabitie batérie vydrží až 90 minút, a tak máte dostatočný čas na úpravu svojho zvieraťa. Vďaka štyrom nástavcom s rôznou dĺžkou, môžete srsť skrátiť podľa Vašich potrieb. Tiež si môžete upraviť dĺžku strihu na holiacej hlave. Keramická holiaca hlava nepodlieha korózii a vďaka tomu má dlhú životnosť.

Pre aké zvieratá je strojček určený?

Holiaci strojček je vhodný pre všetky typy psej srsti a koňa. Strihanie psov a koní je nevyhnutnou súčasťou starostlivosti o ich srsť. Najmä psy s dlhou a hustou srsťou alebo kone s hustou hrivou potrebujú pravidelné strihanie, aby sa ich srsť ľahšie udržiavala.

obr-5

Možnosti úpravy srsti pomocou strojčeka

Pomocou strojčeka a kvalitnej keramickej holiacej hlavy je možné upraviť srsť pre detailný strih. V balení sa nachádzajú 4 nástavce (3, 6, 9, 12 mm) a dĺžku strihu môžete regulovať na samotnej holiacej hlavici integrovaným nastavením - 0,8 mm / 1,1 mm / 1,4 mm / 1,7 mm / 2 mm.

obr-2

Napájanie strihacieho strojčeka pre psov a kone

Akumulátorový strihací strojček je vybavený dobíjacou Ni-Mh batériou s kapacitou 1200 mAh, ktorá umožňuje až 90 minút nepretržitej prevádzky. Pokiaľ sa strojček vybije, môžete ho pripojiť na nabíjací kábel a pokračovať v strihaní aj počas nabíjania. Nemusíte teda čakať, kým sa strojček úplne nabije, a môžete bez prerušenia pokračovať v úprave srsti svojho zvieraťa. Po dokončení práce môžete strojček postaviť do nabíjacej stanice, kde sa nabije a bude pripravený na ďalšie použitie.

obr-3

Údržba strojčeka na psy a kone

Odporúča sa čistiť strojček po každom strihaní, aby si dlho zachoval výborný stav. Strihaciu hlavicu je možné ľahko sňať bez použitia náradia a jednotlivé časti strojčeka očistiť štetcom, ktorý je súčasťou balenia. Na predĺženie životnosti strihacej hlavy je nutné ju pravidelne premazávať olejom, ktorý je súčasťou balenia.

 

stroj-11

Obsah balenia:

  • akumulátorový strihací strojček
  • holiaca hlava
  • 4 strihacie nástavce (3, 6, 9, 12 mm)
  • čistiaci štetec
  • nabíjačka
  • nabíjacia krabička
  • fľaštička s olejom
  • návod na použitie

 

Návod na použitie na stiahnutie:  
A1 logo PDFAkumulátorový strihací strojček na psy a kone KERBL ONYX 18180

Hmotnosť 1 kg