Akumulátorový strihací strojček na psy KERBL SONIC 18265

 

Akumulátorový strihací strojček,
pre detailný strih,
výborné
strihacie vlastnosti,
výkonná dobíjacia batéria Ni-Mh 1200 mAh,
až 90 minút
na jedno nabitie,
strihanie aj s nabíjacím káblom,
so 4mi nadstavcami
(3, 6, 9, 12 mm),
5-stupňové integrované nastavenie hlavy,
keramická
strihacia hlava,
šírka strihu 38 mm.

Dostupnosť OBJEDNANÉ OD DODÁVATEĽA
€56,99    
Kód tovaru 0956
Kategória Strihacie strojčeky na psov
Záruka 2 roky
 

Akumulátorový strihací strojček na psy KERBL SONIC 18265

Akumulátorový strihací strojček, pre detailný strih, výborné strihacie vlastnosti, výkonná dobíjacia batéria Ni-Mh 1200 mAh, až 90 minút na jedno nabitie, strihanie aj s nabíjacím káblom, so 4mi nadstavcami (3, 6, 9, 12 mm), 5-stupňové integrované nastavenie hlavy, keramická strihacia hlava, šírka strihu 38 mm. Pokiaľ chcete mať svojho psa pekne ostrihaného, ​​navyše behom pár chvíľ, máme pre Vás skvelý tip na efektívny holiaci strojček. Veľkou výhodou tohto strojčeka je možnosť strihania na akumulátor, ale aj so zapojeným napájacím káblom. Na jedno nabitie batérie vydrží až 90 minút, a tak máte dostatočný čas na úpravu svojho maznáčika. Vďaka štyrom nástavcom s rôznou dĺžkou, môžete srsť skrátiť podľa Vašich potrieb. Tiež si môžete upraviť dĺžku strihu na holiacej hlave. Keramická holiaca hlava nepodlieha korózii a vďaka tomu má dlhú životnosť.

obr-5_1

Pre aké zvieratá je strojček určený?

Holiaci strojček je vhodný pre všetky typy psej srsti. Strihanie psov je nevyhnutnou súčasťou starostlivosti o ich srsť. Najmä psy s dlhou a hustou srsťou potrebujú pravidelné strihanie, aby sa ich srsť ľahšie udržiavala.

obr-6

Možnosti úpravy srsti pomocou strojčeka

Pomocou strojčeka a kvalitnej keramickej holiacej hlavy je možné upraviť srsť pre detailný strih. V balení sa nachádzajú 4 nástavce (3, 6, 9, 12 mm) a dĺžku strihu môžete regulovať na samotnej holiacej hlavici integrovaným nastavením - 0,8 mm / 1,1 mm / 1,4 mm / 1,7 mm / 2 mm.

obr-2

Napájanie strihacieho strojčeka pre psov

Akumulátorový strihací strojček je vybavený dobíjacou Ni-Mh batériou s kapacitou 1200 mAh, ktorá umožňuje až 90 minút nepretržitej prevádzky. Pokiaľ sa strojček vybije, môžete ho pripojiť na nabíjací kábel a pokračovať v strihaní aj počas nabíjania. Nemusíte teda čakať, kým sa strojček úplne nabije, a môžete bez prerušenia pokračovať v úprave srsti svojho psa. Po dokončení práce môžete strojček postaviť do nabíjacej stanice, kde sa nabije a bude pripravený na ďalšie použitie. Súčasťou balenia je aj ďalšia, náhradná batéria s rovnakou výdržou.

obr-3

Údržba strojčeka na psov

Odporúča sa čistiť strojček po každom strihaní, aby si dlho zachoval výborný stav. Strihaciu hlavicu je možné ľahko sňať bez použitia náradia a jednotlivé časti strojčeka očistiť štetcom, ktorý je súčasťou balenia. Na predĺženie životnosti strihacej hlavy je nutné ju pravidelne premazávať olejom, ktorý je súčasťou balenia.

obr-4

Obsah balenia:

  • akumulátorový strihací strojček
  • 4 strihacie nástavce (3, 6, 9, 12 mm)
  • náhradná batéria
  • čistiací štetec
  • nabíjačka
  • fľaštička s olejom
  • návod na použitie

 

Návod na použitie na stiahnutie:  
A1 logo PDFAkumulátorový strihací strojček na psy KERBL SONIC 18265

Hmotnosť 1 kg