Strihací strojček na dobytok a kone KERBL FARMCLIPPER4 18192

 
  • 1 z 2
 

Univerzálny strihací strojček,
pre dobytok a kone,
s vylepšenými strihacími nožmi,
sada nožov 31/15 zubov,
poradí si aj so znečistenou srsťou,
ergonomický dizajn,
rýchlosť strihu 3000 kmitov/min,
výkonný motor s výkonom 200 W,
dĺžka napájacieho kábla 5 m.

Dostupnosť OBJEDNANÉ OD DODÁVATEĽA
€189,99    
Kód tovaru 0961
Kategória Strihacie strojčeky pre dobytok
Záruka 2 roky
 

Stříhací strojek na dobytok a koně KERBL FARMCLIPPER4 18192

Strihací strojček, pre dobytok a kone, s vylepšenými strihacími nožmi, sada nožov 31/15 zubov, poradí si aj so znečistenou srsťou, ergonomický dizajn, rýchlosť strihu 3000 kmitov/min, výkonný motor s výkonom 200 W, dĺžka napájaciho kabelu 5 m. Objavte špičkový strihací strojček na dobytok a kone, ktorý napomáha rýchlemu, presnému a bez stresovému strihaniu pre maximálne pohodlie Vašich zvierat. Vďaka vylepšeným strihacím nožom je práca oveľa jednoduchšia a navyše si poradí aj so znečistenou a strapatou srsťou. Ďalšou prednosťou tohto strojčeka je jeho výkon a to 200 W. Tento strihací strojček je navrhnutý tak, aby dobre padol do ruky a práca s ním bola čo najpohodlnejšia.

Pre aké zvieratá je strojček určený

Strihací strojček je vhodný pre všetky typy srsti dobytka a koní. Strihanie je nevyhnutnou súčasťou starostlivosti o ich srsť a kožu. Najmä zvieratá s dlhou a hustou srsťou potrebujú pravidelné strihanie, aby sa ich srsť a koža ľahšie udržiavali. Strojček je tiež ideálny na úpravu srsti na veľkých plochách tela.

obr-1

Výkonný strojček pre zvieratá

Holiaci strojček sa vyznačuje príjemným ergonomickým dizajnom, ktorý zaisťuje pohodlné držanie pri práci. Je dodávaný so sadou nožov 31/15 zubov, čo umožňuje precízne strihanie. Silný motor s výkonom 200 wattov podporuje spoľahlivú a efektívnu prevádzku. Kryt strojčeka je vyrobený z odolného plastu, čo predlžuje jeho životnosť.

Správna údržba strojčeka na dobytok a kone

Strojček sa odporúča čistiť po každom strihaní dobytka a koní, aby si dlho zachoval výborný stav. Strihaciu hlavicu možno ľahko sňať bez použitia náradia a jednotlivé časti strojčeka očistiť štetcom, ktorý je súčasťou balenia. Na predĺženie životnosti strihacej hlavy je nutné ju pravidelne premazávať olejom.

Obsah balenia:

  • strihací strojček
  • sada strihacích nožov
  • kľúč na dotiahnutie strihacej hlavy
  • puzdro
  • návod na použitie

 

Návod na použitie na stiahnutie:  
A1 logo PDFStrihací strojček na dobytok a kone KERBL FARMCLIPPER4 18192

Hmotnosť 3 kg