Strihací strojček na ovce KERBL FARMCLIPPER PROFI 18261 + DOPRAVA ZADARMO až na Vašu adresu v hodnote 4,99 €

 
+ Doprava zdarma Zväčšiť
  • 1 z 8
 

Profesionálny strihací strojček,
pre ovce,
ľahký a dobre ovládateľný,
sada nožov 13/4 zubov,
vysoká a nastaviteľná rýchlosť strihu,
2400 dvojitých zdvihov/min,
veľmi výkonný motor 350 W,
6 rýchlostí,
dĺžka napájacieho kábla 5,5 m.

Dostupnosť OBJEDNANÉ OD DODÁVATEĽA
€239,99    
Kód tovaru 0963
Kategória Strojčeky na strihanie oviec
Záruka 2 roky
 

Strihací strojček na ovce KERBL FARMCLIPPER PROFI 18261

Profesionálny strihací strojček, pre ovce, ľahký a dobre ovládateľný, súprava nožov 13/4 zubov, vysoká a nastaviteľná rýchlosť strihu, 2400 dvojitých zdvihov/min, veľmi výkonný motor 350W, 6 rýchlostí, dĺžka napájacieho kábla 5,5 m. Objavte špičkový profesionálny stroj na strihanie oviec, ktorý podporuje maximálny výkon a ľahké ovládanie. Tento strojček na ovce disponuje výkonným motorom o 350 W, čo je jedna z jeho kľúčových výhod. Úchop strihacieho strojčeka je navrhnutý pre pohodlné držanie a jednoduché použitie pri strihaní oviec. Vďaka prvotriednym strihacím nožom je strihanie veľmi efektívne a zvláda aj silne znečistenú a zamotanú srsť. Plášť strojčeka je vyrobený z odolného plastového materiálu. Pogumovaná horná časť rukoväte je vybavená protišmykovým povrchom, ktorý zaisťuje bezpečné držanie strojčeka.

Pre aké zvieratá je strojček určený

Strihací strojček je vhodný pre všetky typy ovčej srsti. Pravidelné strihanie je kľúčové pre správnu starostlivosť o srsť a kožu oviec. Najmä u oviec s dlhou a hustou srsťou je nevyhnutné zaistiť častú úpravu, aby bola ich srsť a koža ľahko udržiavateľná. Strojček je navyše skvelý na úpravu srsti na rozsiahlych častiach tela.

ovce-profi

Výkonný strojček pre Vaše ovce

Tento profesionálny strihací strojček na ovce ponúka 6 rôznych rýchlostí, dosahuje rýchlosť strihania až 2400 kmitov za minútu, čo výrazne zvyšuje efektivitu práce. Silný 350 wattový motor zaisťuje spoľahlivý a účinný chod. Jeho plášť je vyrobený z odolného plastu, ktorý poskytuje robustnosť. Tento ľahký a praktický strojček je ľahko ovládateľný a ideálny na každodenné použitie.

Správna údržba strojčeka pre ovce

Po každom strihaní oviec sa odporúča strojček vyčistiť, aby si zachoval svoju dlhodobú funkčnosť. Strihaciu hlavicu možno ľahko odňať vďaka priloženému kľúču na dotiahnutie, a jednotlivé časti strojčeka vyčistiť pomocou štetca, ktorý je súčasťou balenia. Pre predĺženie životnosti strihacej hlavice je nevyhnutné ju pravidelne mazať olejom, ktorý je taktiež súčasťou balenia.

Obsah balenia:

  • strihací strojček
  • sada strihacích nožov
  • kľúč na dotiahnutie strihacej hlavy
  • puzdro
  • olej
  • návod na použitie

 

Návod na použitie na stiahnutie:  
A1 logo PDFStrihací strojček na ovce KERBL FARMCLIPPER PROFI 18261

Hmotnosť 3.2 kg