Strihací strojček na ovce KERBL FARMCLIPPER4 18190 + DOPRAVA ZADARMO až na Vašu adresu v hodnote 4,99 €

 
+ Doprava zdarma Zväčšiť
  • 1 z 4
 

Strihací strojček,
pre ovce,
ľahký a dobre ovládateľný,
sada nožov 13/4 zubov,
rýchlosť strihu 2600 kmitov/min,
výkonný motor 200 W,
dĺžka napájacieho kábla 5 m.

Dostupnosť OBJEDNANÉ OD DODÁVATEĽA
€229,99    
Kód tovaru 0962
Kategória Strojčeky na strihanie oviec
Záruka 2 roky
 

Strihací strojček na ovce KERBL FARMCLIPPER4 18190

Strihací strojček, pre ovce, ľahký a dobre ovládateľný, sada nožov 13/4 zubov, rýchlosť strihu 2600 kmitov/min, výkonný motor 200 W, dĺžka napájacieho kábla 5 m. Doprajte svojim ovciam prvotriednu starostlivosť s naším vysoko výkonným strihacím strojčekem, ktorý kombinuje rýchlosť a jemnosť. Tento strojček sa môže pochváliť výkonom 200 W, čo je ďalšia jeho prednosť. Strojček je navrhnutý pre pohodlné a presné strihanie oviec. Plášť strojčeka je vyrobený z robustného plastového materiálu.

Pre aké zvieratá je strojček určený

Strihací strojček je vhodný pre všetky typy ovčej srsti. Pravidelné strihanie je kľúčové pre správnu starostlivosť o srsť a kožu oviec. Najmä u oviec s dlhou a hustou srsťou je nevyhnutné zaistiť častú úpravu, aby bola ich srsť a koža ľahko udržiavateľná. Strojček je navyše skvelý na úpravu srsti na rozsiahlych častiach tela.

ovce

Výkonný strojček pre ovce

Rýchlosť strihania dosahuje2600 kmitov za minútu, čo výrazne zvyšuje efektivitu práce. Plášť strojčeka je vyrobený z robustného plastu, ktorý zaisťuje jeho odolnosť. Tento ľahký a praktický strojček, dobre ovládateľný pri napätí 200 W DC alebo 400 W AC, je ideálny na každodenné použitie.

Správna údržba strojčeka pre ovce

Po každom strihaní oviec sa odporúča strojček vyčistiť, aby si zachoval svoju dlhodobú funkčnosť. Strihaciu hlavicu možno ľahko odňať vďaka priloženému kľúču na dotiahnutie, a jednotlivé časti strojčeka vyčistiť pomocou štetca, ktorý je súčasťou balenia. Na predĺženie životnosti strihacej hlavice je nevyhnutné ju pravidelne mazať olejom.

Obsah balenia:

  • strihací strojček
  • sada strihacích nožov
  • kľúč na dotiahnutie strihacej hlavy
  • puzdro
  • návod na použitie

 

Návod na použitie na stiahnutie:  
A1 logo PDFStrihací strojček na ovce KERBL FARMCLIPPER4 18190

Hmotnosť 3 kg